ANKARA / SİNCAN - Sincan Borsa İstanbul İlkokulu

Ock

Okulumuz Rehber öğretmenlerimiz tarafından okulumuz 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonunda 3 gün süren Teknoloji Bağımlılığı ve Bilinçli İnternet Kullanımı konulu öğretmen ve ogrenci egitimlerimiz bugün tamamlandı. Okulumuz rehber öğretmenlerine katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Ock

SAĞLIKLI YE,

SAĞLIKLI İÇ.

HASTALIĞI

DERT ETME HİÇ!

Sincan Borsa İstanbul İlkokulu'nda bugün BESLENME DOSTU OKUL Projesi kapsamında

MEYVE GÜNÜ

etkinliği gerçekleştirildi. Projeye katkı sunan başta müdür yardımcımız Ayşe ALTIN ve Okul Aile Birliği üyelerimiz olmak üzere  tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum...

Ara

Bakanlığımızca yürütülen "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlandığı bildirilmektedir.

Bu kapsamda Sincan Borsa İstanbul İlkokulu ailesi olarak Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okul geneli yapılmış olan Resim, Afiş/Cümle ve Hikaye Anlatma yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimize hediyeleri düzenlenen törenle hediyeleri taktim edildi.

Ara

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bundan tam 104 yıl önce, beraberindeki heyetle birlikte Ankara'ya giriş yaptı. Kurtuluş Savaşı'nın en iyi şekilde Ankara'dan yönetileceğini düşünen Atatürk, Ankara'nın coğrafi konumu ve cephelerle olan eşit uzaklığı nedeniyle Ankara'ya gelmeyi kararlaştırdı ve 27 Aralık 1919 tarihinde saat 14:00'de Dikmen sırtlarından Ankara'ya giriş yaptı.