ANKARA / SİNCAN - Sincan Borsa İstanbul İlkokulu

Mrt

2021 yılı "İstiklal Marşı Yılı" olarak bütün bir sene kabul edilecek ve kutlanacak olup, Bakanlığımızca "On Kıta Bir Vatan, İlelebed İstiklâl" olarak belirlenen  tema çerçevesinde, Ankara genelinde "100. Yıldan 100. Yıla 2023 Ağaç Dikme Etkinliği" gerçekleştirilmiştir Bu kapsamında Ankara genelinde dikilmesi planlanan 2023 adet çam fidanın 30 tanesi okulumuz bahçesine öğrencilerimiz ile birlikte dikilmiştir.

Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

"İSTİKLAL MARŞI, AİDİYETİMİZİN, İSTİKLAL VE İSTİKBAL ANLAYIŞIMIZIN SEMBOLÜDÜR"

Mrt

BAĞIMLI OLMA ÖZGÜR OL (YEŞİLAY HAFTASI)

MASKE -MESAFE-HİJYEN

Mrt

OKULUMUZDA COVİD-19 TEDBİRLERİ KAPSAMINDA SİNCAN BELEDİYESİ TARAFINDAN TÜM BİRİMLERDE DEZENFEKTE İŞLEMİ YAPILMIŞTIR. BELEDİYE BAŞKANIMIZA VE GÖREVLİ KİŞİLERE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılının 2. dönem yüz yüze eğitim dersleri  tüm kademelerimizde bugün sorunsuz bir şekilde başlamış bulunuyoruz

Okulun ilk günü  heyecanı gözlerinden okunan öğrencilerimiz, okuldaki ilk günlerinde sosyal mesafe kurallarını ,korona virüsten korunma yollarını, maske kullanımını öğrenerek okuldaki ilk günlerini tamamladılar

Rabbim hayırlı sağlıklı başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmeyi ve en kısa sürede tüm öğrencilerimizle eski günlerimize dönmeyi nasip eder inşallah.

Yeni eğitim ve öğretim dönemimiz hayırlı ve uğurlu olsun.

Tüm öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

ÖZEL EĞİTİM OLMADAN

ÇAĞDAŞ EĞİTİMDEN BAHSEDİLEMEZ

ENGEL KALBİNİZDE DEĞİLSE ENGEL DEĞİLDİR!

Ock

OKULUM TEMİZ BELGEMİZİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ AYFER YILDIRIM'IN ELİNDEN TESLİM ALDIK.

Sincan İMKB İlkokulu, Milli Eğitim Bakanlığı ve Türk Standartları Enstitüsü (TSE) arasında imzalanan 'Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyonu Önleme İş Birliği Protokolü' çerçevesinde, yapılan denetimler sonucu 'Okulum Temiz' belgesini almaya hak kazandı.

Okul Müdürü Murat ÖZ, 'Okulum Temiz' belgesini, Sincan İlçe Milli Eğitim  Müdürü Ayfer YILDIRIM'dan teslim aldı.

UFKA YOLCULUK YARIŞMASI ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU

2020 Yılında Türkiye geneli MEB onaylı yapılmış olan "Adap" Temalı UFKA YOLCULUK yarışması sonucunda okulumuzda dereceye giren öğrencilerimize bugün okulumuzda sosyal mesafe kuralları ölçüsünde  düzenlenen  törenle hedyeleri taktim edildi.

1. Olan Öğrencimiz Alptuğ BAŞTUĞ   Bisiklet ve Dron kazandı

2. Olan Öğrencimiz Fulya Meyra DOĞAN Tablet bilgisayar ve kulaklık kazandı.

3. Olan Öğrencimiz Mükerrem Nacize DURSUN sim kartlı akıllı kol saati kazandı.

4. Olan Öğrencimiz Eren GÜLMEZ  akıllı kol saati kazandı.

5. Olan Öğrencimiz Sema Nur GÖKSU akıllı kol saati kazandı.